Sanitære forhold

Vi har det du trenger for et fullkomment campingopphold i Kristiansand.

For å benytte seg av dusjene hos oss bruker man ett adgangskort man får utdelt ved ankomst. I sanitæranleggene våre med dusjbåser så er dusj inkludert i prisen. Å benytte dusjene i familierommene koster kr 6,- pr. minutt.

Sanitæranlegg

På campingen finner du tre sanitæranlegg. To av dem er på hver sin side av campingen, med toalett- og dusjbåser. I det siste sanitæranlegget finner du bl.a. stellerom, tre toaletter i egne rom, HC-bad, og tømmeanlegg.

Vi har det du trenger

Tømmeanlegg og vannpåfylling

Tømmeanlegget finner du ved det ene sanitæranlegget. Utenfor finner du en metalluke i bakken for tømming av gråvann/kjemisk toalett. Vi har også et eget rom inne i sanitæranlegget for tømming av portable toalett. Både ved sanitæranlegget, og mange andre plasser rundt om på campingen finner du vannposter til påfylling. Sanitæranlegget er dog det eneste med slange. Vannkanner og slanger må ellers medbringes selv. Tømming og påfylling er gratis for alle våre gjester.

HC-bad/Familierom

I det ene sanitæranlegget finner du to stk. HC-bad/Familierom med dusj. Ettersom vi kun har to av disse er de forbeholdt rullestolbrukere og småbarnsfamilier. For å benytte seg av dusjene her lader man opp adgangskort i resepsjonen. Dette koster kr 6- pr. minutt. I ett av de andre sanitæranleggene finner du rom med toalett og dusj sammen som kan benyttes dersom du ikke har behov for HC-badet/Familierommet, som er gratis å bruke.

Galleri

Planlegg ditt neste opphold på camping i Kristiansand i dag!

Book din overnatting nå