Personvernerklæring

Hvem vi er

Hamre Familiecamping AS, org.nr.: 979 491 085

Hamresandveien 1, 4656 Hamresanden

Vår nettstedsadresse er: campingplassen.no

Generelt

Hamre Familiecamping AS er ansvarlig for å behandle alle personopplysninger som innhentes gjennom bookingsystem og andre mulige tjenester enten via vår hjemmeside eller direkte per telefon eller e-post eller andre henvendelser. Vi ivaretar ditt personvern og overholder gjeldende lovgivning for å beskytte deg som privatperson.

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Hamre Familiecamping AS innhenter personopplysninger i hensikten å administrere, levere og utvikle våre tjenester. Vi strever etter å håndtere dine reservasjoner på best mulig måte slik at din opplevelse av ditt opphold eller andre av våre tjenester blir så god som mulig. Vi ønsker også å tilpasse vår kommunikasjon etter ditt behov.

De personopplysninger vi innhenter skal være relevante for formålet for den tjeneste det gjelder, som f eks navn, e-postadresse, telefonnummer, IP-adresse og annen informasjon som forenkler bruken av våre digitale tjenester.

Vi vil bruke dine personopplysninger for å;

  • Behandle dine henvendelser, søknader og bestillinger.
  • Kontakte deg via telefon eller epost med varsler, spørsmål, viktig informasjon og tilrettelegging før, under og etter ditt opphold.
  • Analysere og forbedre kvaliteten av våre tjenester.
  • Bruke statistikk til å tilpasse og forbedre vår digitale tilstedeværelse
  • Gi deg som gjest fordeler samt markedsføre, direkte eller indirekte, basert på brukeradferd.

All personopplysning vi innhenter blir til enhver tid beskyttet i våre systemer. Vi benytter oss av eksterne aktører for å håndtere noen av våre systemer. Disse aktørene har alle inngått databehandleravtaler med oss og plikter derigjennom å behandle dine data til enhver tid den gjeldende lovgivning.

Alle brukere kan til enhver tid reservere seg fra at vi behandler dine opplysninger til markedsføring og andre tilbud. Vi lagrer, håndterer og sletter personopplysninger i henhold til lov. Det betyr blant annet  at vi plikter å bevare kassehistorikk i min 5 år. Vi er også forpliktet å levere opplysninger til politi eller andre offentlige myndigheter ved behov.

Du har rett til innsyn, korrigering eller begrensning av behandlinger som gjelder deg selv. Under visse forutsetninger har du også rett til å protestere mot behandlingen samt rett til dataportabilitet. Videre kan du til enhver tid trekke tilbake eventuelle samtykker til behandling av dine personopplysninger.

Informasjonskapsler (cookies)

All trafikk blir logget anonymt på vår nettside. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til noen enkeltperson. Data blir logget i den hensikt å optimalisere nettsidene for å øke brukervennligheten for alle våre gjester. Dette er standard for de aller fleste nettsidene i dag. For å gjøre dette mulig, vil det legges det en informasjonskapsel i din nettleser. Disse informasjonskapslene kan du selv fjerne, ved å følge instruksjonene til din nettleser.

Om du besøker vår innloggingsside, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din aksepterer informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for »Husk meg» vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hamre Familiecamping AS benytter seg av følgende informasjonskapsler på nettsidene:

Google Analytics
Vi benytter Google Analytics for å samle inn avidentifiserte opplysninger om gjester på nettsiden. Formålet med statistikken er å forbedre og videreutvikle nettsiden. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Opplysningene behandles i avidentifisert og aggregert form. Med avidentifisert menes at vi ikke kan spore opplysningene vi samler inn tilbake til den enkelte gjest. Gjestens IP-adresse anonymiseres og behandles på aggregert nivå, det vil si at all data slås sammen til en gruppe og behandles ikke individuelt.