Familiepadling

Ta med hele familien på et unikt padleeventyr!

Ditt padleeventyr starter her!

Bli med på en magisk padleopplevelse, hvor nye eventyr venter bak hver sving! På stranden rett nedenfor campingplassen tilbys en padleopplevelse utenom det vanlige, skreddersydd for barnefamilier. Med kajakker og kanoer som passer perfekt for både voksne og barn, er dette den ultimate familieaktiviteten. 

See Our Work

Latest Projects

En pirats eventyr

Tenk deg å padle langs elven, omgitt av den vakre naturen, mens barna løser spennende gåter og utfører morsomme oppgaver langs veien. Høydepunktet på turen er jakten på den skjulte skatten. Ved å løse gåter og fullføre oppgaver underveis, vil familien samarbeide om å avdekke ledetråder som bringer dere nærmere målet. Og når koden til skattekisten endelig er funnet, venter en skatt som vil glede både store og små pirater.

 

Underveis kan dere legge inn stopp ved idylliske områder hvor dere kan strekke på beina, utforske omgivelsene, eller ta et forfriskende bad. Disse pausene gir en perfekt anledning til å nyte stillheten og skjønnheten ved elvebredden, samtidig som barna kan leke og utforske naturen rundt.

Velkommen ombord