Overnatting Dyreparken

Dyreparken er et av Sørlandets største trekkplaster og mange kjører langt for å besøke den. Vi har ledig overnatting like i nabolaget til parken.

I Kardemomme by finner vi kjente og kjære figurer som tante Sofie og politimester Bastian. I Sabeltanns verden kryr det av skumle pirater og skjulte skatter, mens klatremus lurer reven i Hakkebakkeskogen.

Det er ikke så rart at Dyreparken er populær, og vi er stolte av å kunne tilby denne opplevelsen i vårt eget nabolag. Fordi det er mange som besøker parken har overnatting alltid vært en utfordring for tilreisende, og det kan fort bli en del mil på veien for å komme til parken.

Hamre Familiecamping ligger like i nærheten, og med egen bil er du fremme innen fem minutter. Dersom du vil unngå kjøring hjelper vi deg gjerne med å bestille en taxi. Fordi Kjevik flyplass ikke er langt unna, er det alltid taxier like i nærheten av campingplassen.

Hos oss kan du ankomme i bobil, med campingvogn eller med telt. Vi har også flotte familiehytter til de som foretrekker det. Kanskje en piratkoie kan passe for små sjørøvere?

Overnatting på stranda, like ved dyreparken.

Selv om Dyreparken kanskje er det store trekkplasteret, er campingplassen også en opplevelse i seg selv. Du våkner til solskinn og sjøluft fra den lange stranden Hamresanden, som snor seg langs Toppdalsfjorden og opp elveosen av Tovdalselva. Livet på stranden om sommeren, er helt fantastisk for både store og små.

Det finnes også massevis av artige aktiviteter for barna på campingen, og det er stort sett alltid andre barn å leke sammen med. Dersom du som voksen vil være med å leke gjør du det, men om du heller vil slappe av kan du gjøre det med god samvittighet. Barna har det uansett alltid gøy hos oss.

Kristiansand er mer enn bare Dyreparken

Hamre Familiecamping ligger faktisk like i nærheten av det aller meste på Sørlandet. Kjevik flyplass, og Norges største shoppingsenter, Sørlandssenteret ligger som eksempel bare noen få minutter unna campingplassen.

På Sørlandsenteret kan du shoppe, spise og kose deg, dersom det skulle dukke opp en og annen gråværsdag. Det enorme kjøpesenteret er nesten verdt et besøk i seg selv, bare for å ha opplevet det.

Et annet sted som virkelig er verdt å oppleve om sommeren er Kristiansand sentrum. Vi omtaler gjerne Kristiansand som en idyllisk storby, med småbysjarm. Du får tilgang til alt du forventer fra en storby, samtidig som stemningen er nedpå og avslappet. Gjennom hele sommeren er det aktiviteter, konserter og opplevelser som passer for alle.

Tovet i Kristiansand sentrum er et ypperlig sted for å oppleve daglige konserter, streetfood, fontener og yrende byliv gjennom hele sommeren. På vinterstid forvandles dette stedet til en koselig «landsby» av små salgsboder som lukter av smultring og kaffe. Her finner du også en stor skøytebane som er åpen hele vinteren.

Akkurat som byen, forvandles også Dyreparken om vinteren.

Opplev dyrene på vinteren.

Ja, Dyreparken er ikke bare et sommerfenomen den heller. Gjennom vinteren er det dyrene som står i fokus. Ettersom det er mye mindre folk på vinterstid kan man komme tett innpå dyrene under mating, og få noen helt fantastiske naturopplevelser.

Man kan grille pølser i bålpanne eller få seg en vaffel på kutoppen. Dersom du har sett kutoppen-filmen vet du kanskje at dette er et sted hvor du må vokte deg for rampete fjøsnisser, i førjulstiden. For oss som bor i Kristiansand er det ofte på vinteren vi trives best i Dyreparken, men ikke si det til noen. Vi liker å holde det litt hemmelig.

Reservasjon av plass

På Hamre Familiecamping er det kun mulig å bestille opphold fra Søndag-Søndag i skolens sommerferie. Dette gjøres direkte via vår bookingside her på hjemmesiden. Vi er helårsåpne, så ellers i løpet av året kan du bestille opphold hos oss for så mange netter du selv ønsker.

Alle våre campingtomter inkluderer plass til en personbil ved siden av.

Ved bestilling er ikke plassnummer valgfritt, og dette blir tildelt av Hamre Familiecamping på ankomstdagen. Det er likevel lov til å komme med ønsker, og vi prøver å oppfylle disse så langt det er mulig.

Det er meget viktig at du ved bestilling oppgir korrekt lengde på enheten (inkludert ekstrautstyr som for eksempel drag på vogn, sykkelstativ o.l.). Hamre Familiecamping forholder seg til oppgitt informasjon fra gjest, og gis det feilaktig informasjon vedrørende størrelsen på enheten slik at sikkerhetsavstander ikke kan opprettholdes vil ikke enheten sjekkes inn på reservert plass, og innbetalt forskudd vil ikke refunderes.

Vennligst oppgi i kommentarfeltet ved bestilling hva totalstørrelse på enheten er og hvilken type enhet du ankommer med. Dersom du allerede vet hvilken bil du ankommer med kan du gjerne også oppgi reg.nr på denne.

Dersom du ikke skal bo hos oss i en periode fra Søndag-Søndag har vi kun drop-in. Da anbefaler vi å komme så tidlig som mulig på ettermiddagen. I løpet av kvelden vil plassene fylle seg opp, men vi gjør vårt ytterste for å finne plass til alle sammen.

Innsjekk på campingen: Fra kl. 13.00

Utsjekk på campingen: Senest kl. 11.00

Priser utenom høysesong:

Mellom kr 245 – 395,-

Priser i høysesong (skolens sommerfeire):

Mellom kr 425 – 695,-

Hamre familiecamping – Overnatting ved Dyreparken

Copyright Hamre Familiecamping 2016 | All rights reserved | Design og utvikling av Egde Consulting