Hamre Familiecamping er barnas campingplass

Sentralt inne på Hamre Familiecamping finner små og store gjester lekeplassen. I trygge omgivelser kan familiens yngre medlemmer kose seg på lekeplassen, der de kan ta en tur ombord i sjørøverskipet, kave seg gjennom hindre, eller treffe nye venner i utkikkstårnet.

På mange måter kan en nok si at dette er hjertet på Hamre Familiecamping. På lekeplassen er det yrende liv fra tidlig morgen til sent på kveld. Barna leker, klatrer og rutsjer, mens de voksne kan sitte på sidelinja og kose seg med en etterlenget kopp kaffe.. Om ikke de vil leke med da!

Verdens største interaktive lekeplass finner du hos oss!

Hva er en interaktiv lekeplass, lurer du kanskje på? Hovedtanken er å ta stillesittende »gaming» innendørs, ut til en fysisk aktivitet. Leverandøren vår har tatt det beste fra dataspill og laget lekeapparater hvor den virituelle verden utfordrer barns bevegelse og motorikk. 

 

Dette er morsomt for alle aldre, og er en populær familieaktivitet. Det er til en hver tid fem spill på de ulike apparatene, som byttes ut med jamne mellomrom. Vi har også opplevd at både barn og voksne har funnet på egne spill og måter å bruke lekeplassen på. Slipp deres barn løs på en interaktiv lekeplass, og de vil være underholdt i timesvis.

5I3A0223-1

TORO

Toro er en fotballbinge med fire digitale mål. De ulike spillene gir en ny vri på fotball som gjør det moro for alle aldre. Her kan hele familien delta i kamp mot hverandre, eller kanskje dere inviterer nabovogna med på en familieduell?
5I3A0251-1

MEMO

Memo har fokus på læring og hjernetrim, samtidig som man er i fysisk aktivitet. Touch-stolpene gjør det lett for alle å være med, så her er det enkelt å finne seg en ny lekekamerat!
Sona-Lekeplass

SONA

Sona er en musikkbue hvor spillene baserer seg på dans, hjernetrim, konkurranser og fysisk aktivitet. Vi garanterer at både barn og voksne i alle aldre vil ha det moro her. Det er bare å møte opp og vise sine beste dansetrinn!
5I3A0303-1

FONO

Har du en indre DJ i deg? Spill av musikk for vennene dine, hold en mini-konsert for campingens gjester, eller ta på deg hodetelefoner og nyt din egen musikk. Her kan du lage musikk med de forhåndsinstallerte lydene, eller mikse musikk fra din egen smarttelefon.
IMG_1668

SUTU

Fotballveggen Sutu er et samlingspunkt som motiverer til aktiv konkurranse blant gamle og nye venner. Veggen har 16 digitale mål, og byr på varierte spill. Alle spillene har ulike nivåer, fra nybegynner til avansert, så her kan alle være med å leke!