Lek og moro for hele familien i høstferien!

22/9-20


Har du ikke vært hos oss enda i år? Da har du gått glipp av vår nye lekeplass. Med fire nye apparater har vi blitt Skandinavias mest interaktive campingplass. Her finner du bl.a. vår nye fotballbinge med mange forskjellige spill og konkurranser. Dette er en flott måte for både taktisk og fysisk trening, med moro og helse i fokus. Her kan hele familien delta i kamp mot hverandre, eller kanskje utfordre noen til en familieduell?


Ved siden av fotballbingen finner du Memo; en interaktiv lekeaktivitet med fokus på læring samtidig som man er i fysisk aktivitet. Spillene inneholder alt fra matte til historie, og mye mer. Her er det lett å finne seg en lekekamerat!


Som en del av vår nye lekeplass har også musikkbuen Sona kommet. Her baserer spillene seg på både dans, hjernetrim, konkurranser og fysisk aktivitet. Vi garanterer at barn og voksne i alle aldre vil ha det moro her. Det er bare å møte opp og vise frem sine beste danse-moves!


Har du en indre DJ i deg? Da kommer du til å elske vår nye DJ-booth. Her kan en lage musikk med de forhåndsinstallerte lydene; eller mikse musikk fra din egen smarttelefon. Spill musikk for vennene eller familien din, hold en mini-konsert for gjestene på campingen, eller ta på deg headset og nyt din egen musikk.


Ellers har vi selvsagt også lekeplassen som er hjertet på campingen. I trygge omgivelser kan familiens yngre medlemmer ta en tur ombord på sjørøverskipet, kave seg gjennom hindre, eller treffe nye venner i utkikkstårnet. Barna klatrer, leker og rutsjer, mens du kan sitte på sidelinja og kose seg med en etterlengtet kopp kaffe.. Om ikke du vil leke med da!

Bestill hytte eller campingplass og nyt høstluften på Sørlandet før vinteren setter inn!

Copyright Hamre Familiecamping 2016 | All rights reserved | Design og utvikling av Egde Consulting