Kokemuligheter

Vi har det du trenger for et fullkomment campingopphold i Kristiansand.

På kjøkkenet finnes to spisegrupper, og benkene på terrassen utenfor kan også benyttes til å spise utendørs på solskinnsdager. 

Gjestekjøkkenet er åpent kl. 08.00 – 23.00 hver dag i skolens sommerferie.

Vi har ikke matlagingsutstyr til utlån, så eget må medbringes.

Gjestekjøkken

I sanitæranlegget ved siden av lekeplassen finner du gjestekjøkkenet som er åpent i skolens sommerferie. Her har du tilgang til to stekeovner m/kokeplater og oppvaskkummer. Det finnes også oppvask-stasjoner utendørs på begge sider av sanitæranlegget.

Grilling

Sommeren er grill-sesong, og for de som ankommer Hamresanden på ettermiddagen er det liten tvil om hva middags favoritten er hos gjestene våre. Det kan man lukte seg fram til. Her grilles det av hjertens lyst!

 

Med mange telt og campingvogner samlet, kan åpen ild spre seg om en ikke har tatt noen forhåndsregler. Det er derfor ikke mulig å benytte engangsgrill inne på campingens område. Vi anbefaler våre gjester å benytte bøttegriller eller andre lignende griller, som etter endt bruk tømmes i egen beholder merket GRILLKULL ved avfallscontainerne.

Vi anbefaler absolutt å ta turen ned til stranda når man skal grille. Her finner du »Vennskapsbua», en grillbu som er åpen for alle, og ligger rett nedenfor campingen. Det finnes også mange grillplasser langs hele turstien på Hamresanden hvor det også er mulig å benytte engangsgrill.

 

Bak resepsjonen har vi også noen griller stående til gratis utlån for gjestene våre. Disse er bare å hente når man vil bruke dem, og sette tilbake på plass så fort man er ferdig slik at andre også får muligheten til å grille på plassen sin. Man må selv skaffe grillkull og tennvæske, og rengjøre grillen etter seg.

Planlegg ditt neste opphold på camping i Kristiansand i dag!

Book din overnatting nå