Verdens største interaktive lekeplass finner du hos oss på Hamre Familiecamping!

I sommer får Hamre Familiecamping verdens største interaktive lekepark! I fjor hadde vi Skandinavias største interaktive lekeplass. I år får vi VERDENS STØRSTE INTERAKTIVE LEKEPLASS!

Hva er en interaktiv lekepark, lurer du kanskje på? Hovedtanken er å ta stillesittende » gaming» innendørs, ut til en fysisk aktivitet. Leverandøren vår har tatt alt det beste fra den virtuelle verden og laget interaktive lekeplasser hvor den virtuelle verden utfordrer barns bevegelse og motorikk. Deres barn får en oppgave i det valgte spill som de skal løse. Det er til en hver til fem ulike spill på hvert av apparatene, som byttes ut med jamne mellomrom. Spillene er typisk motoriske eller fysiske, samtidig som de utfordrer hjernen. Vi har også opplevd at både barn og voksne har funnet på egne spill og måter å bruke den interaktive lekeplassen på. Dette er moro for alle aldre, og er absolutt en populær aktivitet for familien å gjøre sammen. Slipp deres barn løs på en interaktiv lekeplass, og de vil være underholdt i timesvis.

Nyheten i år er fotballveggen Sutu.

Det er mange fordeler med å leke utendørs; trening, å være sosial, og frisk luft kan gjøre underverker.

På denne måten trenger du ikke mobiltelefonen eller datamaskinen til å spille dataspill.

Du kan nå gjøre det utendørs og være i aktivitet samtidig.

Sutu er et samlingspunkt som motiverer til aktiv konkurranse blant nye og gamle venner.

Alle spillene har forskjellige levler, fra nybegynner til avansert.

Sutu har også en egen mobilapp hvor du kan se scoren din, og konkurrere med personer fra hele verden!

Våre andre interaktive apparater:

Toro

Toro er en interaktiv ballbinge med fire mål, og fem forskjellige spill på en og samme bane. Her er moro og helse i fokus, og det er en flott måte for både taktisk og fysisk trening. Dette er en populær aktivitet hos oss, og er absolutt moro for alle aldre. Her kan hele familien delta i kamp mot hverandre, eller kanskje utfordre noen til en familieduell? Aktivitøren vår arrangerer også gøyale konkurranser for både store og små.

Memo

Ved siden av fotballbingen finner du Memo; en interaktiv lekeaktivitet med fokus på læring samtidig som man er i fysisk aktivitet. Spillene inneholder alt fra matte til historie, og mye mer. Her er det lett å finne seg en lekekamerat!

Sona

Som en del av vår nye lekeplass har også musikkbuen Sona kommet. Her baserer spillene seg på både dans, hjernetrim, konkurranser og fysisk aktivitet. Vi garanterer at barn og voksne i alle aldre vil ha det moro her. Det er bare å møte opp og vise frem sine beste dansetrinn!

Fono

Har du en indre DJ i deg? Da kommer du til å elske vår nye DJ-booth. Her kan en lage musikk med de forhåndsinstallerte lydene; eller mikse musikk fra din egen smarttelefon. Spill musikk for vennene eller familien din, hold en mini-konsert for gjestene på campingen, eller ta på deg headset og nyt din egen musikk. Fono DJ-Booth er den eneste utendørs DJ stasjonen i verden, og har blitt en møteplass for både store og små på campingen.

Copyright Hamre Familiecamping 2016 | All rights reserved | Design og utvikling av Egde Consulting