Hytte i Kristiansand

Glem gamle hullete telt og dyre hotellrom. Hamre Familiecamping er best på hytte i Kristiansand.

Hyttene våre har alt du trenger for en god opplevelse på tur. Vi har hytter for både små og store familier. På hyttene er det kokemuligheter, kjøleskap, kaffetrakter og vannkoker. De fleste hyttene har også egen dusj/WC. Det ligger et flott gjestekjøkken midt på området, hvor du finner stekeovner. Her er det også god plass til å være litt sosial med andre utenom hyttekosen. Dersom dere reiser flere familier sammen så er det ypperlig å lage middagen og spise sammen her. Dersom du vil ha med deg hund er det også helt greit for oss. Hunder er alltid velkomne hos Hamre Familiecamping. Når du trenger å fylle på med mat og drikke, ligger det en bensinstasjon like utenfor campingplassen. Dagligvarebutikker finner du kun en kort kjøretur unna campingen.

HYTTE MIDT I SMØRØYET AV KRISTIANSAND

Hyttene på Hamre Familiecamping ligger midt i mellom alt i Kristiansand. Det tar bare noen få minutter å dra til Kristiansand sentrum og det er busstopp like ved campingplassen. Vi er nærmeste camping til selveste Dyreparken, Kjevik flyplass og Sørlandssenteret, et av Skandinavias største shoppingsentre ligger også like ved.

 

Hamre Familiecamping ligger langs en 3 km lang strand som er tildelt klassifiseringen; blått flagg. Det betyr at den er en av svært få strender i Norge som oppfyller strenge krav om vannkvalitet, sikkerhet og service.

 

På campingplassen finner du en gøyal lekeplass. I sommersesongen har vi konkurranser og lek hver dag.  Når du vil ut av området en tur ligger det flotte tur løyper i nærområdet.

 

Skal du jobbe i Kristiansand er hyttene våre et populært boalternativ. Dersom du skal på tur kan du booke din hytte i Kristiansand nå.

Planlegg din neste tur på hytte i Kristiansand i dag!

Book din overnatting nå