Høstferien 2020 – Bo hos oss i 7 netter, og betal kun for 5!

16/9-20

Årets ferietid er ikke over enda. Ta med deg familien og vogna, bobilen eller teltet og nyt noen dager på Sørlandet før vinteren setter inn. Det er enda mye som skjer i Kristiansand på denne tiden av året. Ta deg en tur i Dyreparken, Aquarama bad eller de mange andre attraksjonene du finner på Sørlandet. Mer informasjon om dette finner du her.

Skandinavias mest interaktive camping

Har du ikke hatt muligheten til å campe hos oss i sommer? Da har du gått glipp av vår nye lekeplass. Med fire nye interaktive lekeapparater har vi blitt Skandinavias mest interaktive campingplass. Her er det moro for både store og små med bl.a. ballbinge og DJ Booth.
Er du heller av typen som vil ta det med ro i noen dager så er dette også plassen for deg. Vi ligger ved det vi tør å påstå er Norges vakreste sandstrand, Hamresanden. Kanskje det ikke er de beste badetemperaturene på denne tiden av året, men her finner du en 3 km lang tursti langs vannkanten og i nydelige omgivelser.

Bo hos oss i 7 netter – og betal kun for 5!

Denne høstferien tilbyr vi deg å komme og campe hos oss i 7 netter og få 2 netter gratis. Dette gjelder for opphold med ankomst tidligst Fredag 25/9 og avreise senest Søndag 11/10. Bestilles enkelt i kalenderen nedenfor!

Copyright Hamre Familiecamping 2016 | All rights reserved | Design og utvikling av Egde Consulting