Fasiliteter

Sanitære forhold

På campingområdet finner du tre sanitæranlegg med toaletter og dusjer, både i båser og egne rom. Vi har også også stellerom, HC-bad og tømmeanlegg.

Kokemuligheter

Gjestekjøkkenet vårt er åpent til bruk alle dager i skolens sommerferie. For deg som heller vil sitte ute og grille er det mange muligheter for det også. OBS! Engangsgrill er ikke tillatt.
IMG_1654

Vaskeri

For de som bor hos oss over flere dager kan det være greit å få vasket litt tøy. Vaskeriet vårt har flere vaskemaskiner og tørketromler og er GRATIS til bruk for alle våre gjester.

Restaurant

Velkommen til vår sjarmerende restaurant, et sted hvor du kan nyte en avslappet atmosfære. Vi tror på enkle, ærlige smaker som feirer kvaliteten og friskheten til våre ingredienser.

Dagligvarebutikk

Kiwi Hamresanden ligger rett over veien fra campingen, så veien er kort om du har glemt noe til middagen. Kiwi er også søndagsåpent. I samme bygg ligger også bakeriet Geheb.

Kollektivtransport

Rett utenfor campingen ligger busstoppet Hamresanden, med direktebusser til Kristiansand S. Vår nærhet til flyplassen gjør også at det aldri er en taxi langt unna.