Overnatting Kristiansand

Sorry, this entry is only available in Norwegian Bokmål. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Velkommen til fantastisk overnatting i Kristiansand. Her kan du bo i hytte, telt, bobil eller campingvogn. Hamre Familiecamping ligger ved stranden, og er nærmeste camping til Dyreparken. Perfekt for både store og små pirater. Kristiansand er Norges ferieby nummer 1. Opplev sommerbyen Kristiansand. Reis ut i skjærgården på øyhopping med badebåten, eller legg deg på stranden like ved campingplassen. Kristiansand tilbyr mer sommeraktiviteter enn du kan forestille deg. Hamre Familiecamping ligger midt i smørøyet av alt som er morsomt i Kristiansand. Det er bare noen få minutter å dra til både Kjevik flyplass, Dyreparken og Kristiansand sentrum. Skulle det dukke opp en sjelden regnværsdag er det bare et par kraftige steinkast bort til et av Norges største shoppingsentre, Sørlandssenteret. Når du ikke orker å dra noe sted, er det mer enn nok å finne på inne på campingplassen. Vi har en morsom lekeplass, og tråkkebiler som barna trygt kan bruke inne på campingplassen. Hver dag i høysesongen har vi også kjempepopulær ansiktsmaling, for alle barna. Tenker du at det er vanskelig å reise av gårde fra kjæledyrene? Ikke noe problem, ta dem med deg til oss. Hos Hamre Familiecamping er hunder hjertelig velkomne.

Overnatting i Kristiansand på vinteren

Kristiansand er ikke bare sommer og sol. Det er også et utstrakt næringsliv og det er mange som reiser i jobbsammenheng som bor hos oss. Vi har både store og små hytter med kokemuligheter, kjøleskap, kaffetrakter og vannkoker. De fleste hyttene har også eget bad. Det ligger et flott gjestekjøkken midt på området, hvor du finner stekeovner. Her er det god plass til å være litt sosial med andre utenom hytten. Når du er ferdig med arbeidsdagen og vil slappe av litt, har hyttene TV med et rikt utvalg av kanaler. Det er selvfølgelig også gratis WIFI på hele området. Book din overnatting i Kristiansand hos Hamre Familiecamping.

Copyright Hamre Familiecamping 2016 | All rights reserved | Design og utvikling av Egde Consulting