Sanitære forhold

Sanitæranlegg

På området finner du tre sanitæranlegg. To av dem er på hver sin side av campingen, og er begge fordelt med dametoalett og dusj på den ene siden, og herretoalett og dusj på den andre siden. På begge sider er det gode muligheter for stell av småbarn.

For å benytte seg av dusjene hos oss må gjestene kjøpe polletter på en myntautomat i resepsjonen. Disse koster kr 20,- pr. stykk og gir tilgang til fem minutter med vann.

Vårt nyeste sanitæranlegg finner du omtrent midt på området, mellom de to andre sanitæranleggene. Her finnes fire toaletter i egne rom, ett med stellerom. For å benytte seg av disse bruker man et adgangskort som man får utdelt i resepsjonen ved innsjekk.

Familierom/HC-bad

På campingen har vi to familierom/HC-bad med dusj. Ettersom vi bare har to av disse er de forbeholdt småbarnsfamilier og rullestolbrukere. For å benytte seg av disse lader man opp adgangskortet man får utdelt i resepsjonen med penger. Dette koster kr 20,- for fem minutter med tilgang til vann. I et av de andre sanitæranleggene finnes også HC-toalett i eget rom.

Tømmeanlegg

Ved vårt nyeste sanitæranlegg, omtrent midt på området, finner du tømmeanlegget. Utenfor finner du en metalluke i bakken for tømming av gråvann/kjemisk toalett. På veggen på sanitæranlegget er det en vannslange merket ” Drikkevann” til påfyll. Vi har også et eget rom i sanitæranlegget for tømming av kjemisk toalett. For å komme inn hit bruker du adgangskortet du får utdelt i resepsjonen ved innsjekk. Tømmeanlegget er gratis for alle våre gjester.

Copyright Hamre Familiecamping 2016 | All rights reserved | Design og utvikling av Egde Consulting