camping

Campinglivet på Hamre Familiecamping

Neida – Telt, vogn og bobil er ikke avleggs, om det var det du trodde. Med standardene vi i dag finner i en campingvogn med f.eks vaskemaskin, tørketrommel og varmekabler i gulvet, kan dette være ferieformen som slår de fleste feriebåter, hytter og hoteller.

Hamre Familiecamping finner du knappe 10 km øst for Kristiansand sentrum, vakkert beliggende ved den kjente badestranden Hamresanden. På campingen finner du tre sanitæranlegg med toaletter og dusjer. I et av sanitæranleggene finner du også gjestekjøkken med to ovner (matlagingsutstyr må tas med selv) og vaskerom med vaskemaskin og tørketrommel. Til dusjene, vaskemaskin og tørketrommel benyttes polletter som du kjøper i resepsjonen.

Hamre Familiecamping er en av verdens mest interaktive campingplasser

På campingen vår finner du fem interaktive lekeapparater som er moro for både store og små. Her kan du f.eks finne din indre DJ og spille musikk på en av verdens eneste utendørs DJ-booth, finne nye venner ved den datastyrte fotballveggen, eller delta i dansekonkurranser ved den sensorstyrte musikkbuen. Alle lekeapparatene finner du ved hjertet av campingplassen, nemlig lekeplassen. Her er det yrende liv fra morgen til kveld, og et supert sted å finne seg nye venner på!

Sikkerhet

I løpet av en sommer er det mange gjester som er innom oss, og det setter vi veldig stor pris på. For at du som campinggjest skal få et hyggelig opphold hos oss, prøver vi å legge til rette slik at dagene skal gå så smidig som mulig med mange gjester samlet på et egentlig ganske lite område.

I skolens sommerferie vil campinggjester som ankommer Hamre få anvist plass til telt, vogn og bobil på rekke og rad av en av våre ansatte. På denne måten får vi god oversikt over våre besøkende. Alle biler skal også parkeres på anviste plasser. Denne ordningen blir satt meget stor pris på av bl.a. brannvesenet, som til en hver tid kan komme inn på området med sine biler.

Derfor er det meget viktig at du vet hvor stor enheten din er på forhånd ved ankomst til Hamre Familiecamping. Dette spør vi om ved innsjekk, da plassene våre har ulik lengde og vi må tildele deg riktig plass ihht. brannsikkerhet og avstand til andre enheter. Vi spør da etter totallengde inkludert ekstrautstyr (f.eks drag på vogna, sykkelstativ o.l).

Hamre Familiecamping er i skolens sommerferie betjent nesten hele døgnet rundt. Resepsjonen er åpen fra kl. 08.00 – 23.00 hver dag. Etter denne tid tar nattevakten over. Nattevakten beveger seg rundt på området, og vil være behjelpelig med små og store spørsmål. I tidsrommet kl. 23.00 – 06.00 er porten på campingen stengt, og inn-/utkjøring innenfor dette tidsrommet er forbudt. Unntak er bobiler eller biler med HC-bevis. Disse slippes gjennom av nattevakta. Dersom du skal inn/ut av campingen i denne perioden må bilen parkeres på utsiden av campingen, enten ved resepsjonen eller på stranda. Er du i tvil kan nattevakten hjelpe deg med hvor du skal stå.

Reservasjon av plass i høysesong

På Hamre Familiecamping er det kun mulig å bestille opphold fra Søndag-Søndag i skolens sommerferie. Dette gjøres direkte via vår bookingside her på hjemmesiden.

Alle våre campingtomter inkluderer plass til en personbil ved siden av.

Ved bestilling er ikke plassnummer valgfritt, og dette blir tildelt av Hamre Familiecamping på ankomstdagen. Det er likevel lov til å komme med ønsker, og vi prøver å oppfylle disse så langt det er mulig.

Det er meget viktig at du ved bestilling oppgir korrekt størrelse på enheten (inkludert ekstrautstyr som for eksempel drag på vogn, sykkelstativ, teltplugger o.l.). Hamre Familiecamping forholder seg til oppgitt informasjon fra gjest, og gis det feilaktig informasjon vedrørende størrelsen på enheten slik at sikkerhetsavstander ikke kan opprettholdes vil ikke enheten sjekkes inn på reservert plass, og innbetalt forskudd vil ikke refunderes.

Vennligst oppgi i kommentarfeltet ved bestilling hva totalstørrelsen på enheten er og hvilken type enhet du ankommer med. Dersom du allerede vet hvilken bil du ankommer med kan du gjerne også oppgi reg.nr på denne.

Dersom du ikke skal bo hos oss i en periode fra Søndag-Søndag har vi kun drop-in. Da anbefaler vi å komme så tidlig som mulig på ettermiddagen. I løpet av kvelden vil plassene fylle seg opp, men vi gjør vårt ytterste for å finne plass til alle sammen.

Innsjekk på campingen: Fra kl. 13.00

Utsjekk på campingen: Senest kl. 11.00

Priser i høysesong (skolens sommerfeire):

Mellom kr 425 – 595,-

Reservasjon av plass i lavsesong

Vi er helårsåpne, så ellers i løpet av året kan du bestille opphold hos oss for så mange netter du selv ønsker.

Det lønner seg å forhåndsbestille på nett!

Det er alltid billigere å bestille plass på nett i forkant av oppholdet i lavsesongen. Hele beløpet betales da med en gang, og er ikke refunderbart. Dette gjelder bestillinger senest 3 dager innen ankomst.

På denne tiden har vi så god kapasitet på campingen at man bestemmer plass selv ved ankomst.

Priser i lav- og mellomsesong:

Mellom kr 245 – 395,-

Ordensregler på Hamre Familiecamping

§ 1. Gjesten melder sin ankomst i resepsjonen, oppgir navn, fast hjemstedsadresse, telefonnummer, e-post, og viser legitimasjon. Avgift for oppholdet blir betalt etter gjeldene priser. Norsk Campingkort er godkjent legitimasjon.

§ 2. Gjesten skal rette seg etter betjeningens anvisninger, og plikter å sette seg inn i forskrifter som vedrører brannvern, gass og evt. andre sær bestemmelser.

§ 3. Det må bare benyttes campingutstyr av normal type og størrelse. Graving i bakken må ikke finne sted. Leid strømuttak kan belastes maks 500 Watt.

§ 4. Hunder holdes i bånd, og luftes utenfor camping området. Husk å ta med pose.

§ 5. Det vises hensyn overfor andre gjester og campingplassens naboer. Bilkjøring er bare tillatt mellom innkjørsel og egen tildelt plass. Hjelp å holde branngatene åpne – parker som anvist. På den tildelte plassen skal gjesten sørge for god orden og renslighet.

§ 6. Radio, tv, musikkinstrumenter etc. brukes med omtanke og hensyn. Det betyr lav lydstyrke om dagen, og absolutt stillhet om natten, mellom kl. 23.00- 08.00. Ballspill nær campingenhetene er ikke tillatt. Fotballsparking etc. tillates på dertil anvist plass. Spill eller lek som kan være sjenerende eller farlig for andre er ikke tillatt.

§ 7. Avfall legges i avfallscontaineren.

§ 8. Campingplasseieren eller hans personale kan ikke påta seg ansvar for gjestens eiendeler. Dette gjelder også eiendeler som er oppbevart inne i hytter og rom.

§ 9. Ved avreise må det benyttede området etterlates rent og ryddig.

§ 10. Departementsforskrifter av 28/12. 1996 må dessuten overholdes. Gjester som opptrer beruset, åpenlyst inntar alkohol eller andre rusmidler, viser usømmelighet, eller forstyrrer ro og orden skal vises bort, om nødvendig med politiets hjelp. Det samme gjelder gjester som foretar avtrede utenfor de oppsatte klosetter, eller på annen måte forurenser plassen. Det skal være nattero mellom kl. 23.00 og kl. 08.00.

Hunden din er velkommen!

Continue Reading

Vi har ikke elbil-lading

Continue Reading

Sikkerhet

Continue Reading

Forhåndsreservasjon av plass

Continue Reading

Facilities

Continue Reading

Activities

Continue Reading

Copyright Hamre Familiecamping 2016 | All rights reserved | Design og utvikling av Egde Consulting