Camping Kristiansand

Reservasjon av plass

På Hamre Familiecamping er det kun mulig å bestille opphold fra Søndag-Søndag i skolens sommerferie. Dette gjøres direkte via vår bookingside her på hjemmesiden. Vi er helårsåpne, så ellers i løpet av året kan du bestille opphold hos oss for så mange netter du selv ønsker.

Alle våre campingtomter inkluderer plass til en personbil ved siden av.

Ved bestilling er ikke plassnummer valgfritt, og dette blir tildelt av Hamre Familiecamping på ankomstdagen. Det er likevel lov til å komme med ønsker, og vi prøver å oppfylle disse så langt det er mulig.

Det er meget viktig at du ved bestilling oppgir korrekt lengde på enheten (inkludert ekstrautstyr som for eksempel drag på vogn, sykkelstativ, teltplugger o.l.). Hamre Familiecamping forholder seg til oppgitt informasjon fra gjest, og gis det feilaktig informasjon vedrørende størrelsen på enheten slik at sikkerhetsavstander ikke kan opprettholdes vil ikke enheten sjekkes inn på reservert plass, og innbetalt forskudd vil ikke refunderes.

Vennligst oppgi i kommentarfeltet ved bestilling hva totalstørrelsen på enheten er og hvilken type enhet du ankommer med. Dersom du allerede vet hvilken bil du ankommer med kan du gjerne også oppgi reg.nr på denne.

Dersom du ikke skal bo hos oss i en periode fra Søndag-Søndag har vi kun drop-in. Da anbefaler vi å komme så tidlig som mulig på ettermiddagen. I løpet av kvelden vil plassene fylle seg opp, men vi gjør vårt ytterste for å finne plass til alle sammen.

Innsjekk på campingen: Fra kl. 13.00

Utsjekk på campingen: Senest kl. 11.00

Priser utenom høysesong:

Mellom kr 245 – 395,-

Priser i høysesong (skolens sommerfeire):

Mellom kr 425 – 695,-

Copyright Hamre Familiecamping 2016 | All rights reserved | Design og utvikling av Egde Consulting