Sanitære forhold

Leider ist der Eintrag nur auf Norwegisch Bokmål und Amerikanisches Englisch verfügbar. Der Inhalt wird in der Standard-Sprache dieser Website angezeigt. Sie können einen Link anklicken, um zu einer anderen verfügbaren Sprache zu wechseln.

Sanitæranlegg

Vårt sanitæranlegg finner du midt inne på området, sentralt plassert. Bygget er delt i fire avdelinger med dametoalett og dusj på den ene siden, og herretoalett og dusj på den andre siden. På begge sider er det gode muligheter for stell av småbarn. Vi setter vår ære i å holde sanitæranlegget rent og pent, derfor vasker vi det fire ganger i døgnet i høysesongen. Målet vårt er at alle gjester til enhver tid på døgnet skal kunne gå inn på et delikat og hyggelig sanitæranlegg. Dersom du som gjest er misfornøyd med vårt renhold, blir vi glade for å få beskjed med en gang. Det er på den måten vi kan nå målet vårt. For å benytte seg av dusjene hos oss må gjestene kjøpe poletter i resepsjonen. Disse koster 20kr per stykk.

NYHET 2018!

Det gleder oss å si at vårt nye sanitæranlegg nå er åpent og klart til bruk. Det inneholder flere toaletter, handicaptoalett/familierom med dusj, stellerom, og tømmeanlegg for kjemisk toalett.

Copyright Hamre Familiecamping 2016 | All rights reserved | Design og utvikling av Egde Consulting