Overnatt 5 netter, og få gratis inngang

Gratisbillett for hele familien!

Overnatt minimum 5 netter hos oss eller en av våre andre samarbeidspartnere i Camping Sørlandet, og vi spanderer gratis inngang for hele familien på en av mange flotte opplevelser.

Hvem av medlemsbedriftene i Camping Sørlandet du overnatter hos bestemmer du selv, og du kan dele opp overnattingene slik at om du bor hos oss i 3 netter, og på en av de andre campingene i 2 netter; så vil du fortsatt få gratisbilletten. 5 netter gjelder for en av opplevelsene med inngang for hele familien, så overnatter du totalt 10 eller 15 netter vil du altså få billett til flere steder du kan velge mellom.

Dette er opplevelsene du kan velge mellom:

Ta med familien og besøk barnas egen utstilling BARNDOM på KUBEN

På KUBEN i Arendal kan dere reise med tidsmaskinen og se hvordan det var å være barn på 1900-tallet. Er det annerledes enn å være barn i dag? Hva slags leker hadde man? I utstillingen er det flere aktiviteter for barna. Man kan heise seil, kle seg ut eller krype inn i den store boka og hør Anne Cath. Vestly lese. Barna kan også bli med på skattejakt. Det er gratis, og vi har premier til alle.

Bli med på omvisning på Merdøgaard

Merdøgaard er en liten kystgårdmed skipperhus fra 1736, som ligger på øya Merdø utenfor Arendal. Museet er åpent for omvisning hver dag i perioden 23. juni t.o.m. 19. august, hver hele time fra kl 12-16. Utenfor museet finner du Arendals mest barnevennlige strand. Det er også en koselig kafe ved museet. Det går ferge til Merdø fra Pollen i Arendal.

Gamle hus på Kristiansand museum

Friluftsmuseet på Kongsgård består av rundt 40 antikvariske bygninger. Det er barneaktiviteter hver dag i juli fram til 15. august.

Gimle gård

Gimle Gård sies å være landsdelens vakreste herregård. Det staselige hovedhuset er omgitt av en engelsk landskapspark.

Lek og lær i Odderøya museumshavn

I Nodeviga i Kristiansand finner du et levende museum og aktivitetshus med fokus på maritime aktiviteter for store og små. D/S Hestmanden Norsk krigsseilermuseum fra den norske handelsflåten. Skipet er nå blitt til et museumsskip som et minnesmerke for krigsseilerne.

Hos Gustav Vigeland i Mandal

Barndomshjemmet til Gustav Vigeland er et besøksmål ved Mandal museum. I tillegg vises arbeider av mandalskunstnerne Amaldus Nielsen, Olaf Isaachsen og Gustav Vigeland. Her er grafikkverksted for barn hele sommeren.

Sjølingstad Uldvarefabrik

Fabrikken fra 1894 er i dag en levende museumsfabrikk. Her produseres fortsatt ullvarer på gamle maskiner. Ullverksted for barn hele sommeren.

Tingvatn fornminnepark

Tingvatnfeltet i Hægebostad regnes som Norges best bevarte tingsted med graver og steinsettinger.

Gjennom natur og kultur på Lista museum

Det tyske kystfortet Nordberg fort med moderne formidlingsbygg og kafé, helleristninger i landskapet, Listeskøyta kyst-kultursenter m.m.

Fargerikt småbyliv i Flekkefjord

Flekkefjord museum ligger midt i sentrum med museumhage, krambu og sjøbuer. Her er også en utstilling om Flekkefjords fargerike kunstner Lars K. Gulbrandsen (Tatjana).

Copyright Hamre Familiecamping 2016 | All rights reserved | Design og utvikling av Egde Consulting