Campingsommer med Corona

9/6-20

Som alle vet har det vært en spesiell tid de siste månedene, og det har vært mye usikkerhet rundt korona-situasjonen. Derimot vil vi glede alle våre gjester om at de trygt kan komme og feriere på campingen vår i sommer.

Med restriksjonene som er satt har vi jobbet med løsninger for å holde flest mulig fasiliteter og aktiviteter åpne. Her har du oversikten over hvordan det blir på campingen vår i år:

  • Sanitæranlegg med toaletter og dusjer vil holdes åpent. Her blir det rengjort flere ganger daglig, og alle berøringspunkter desinfiseres jevnlig. Derimot så anbefaler vi alle våre gjester som ankommer med enheter som har eget bad om å benytte seg av dette, slik at toalettene på campingen blir forbeholdt til teltgjester og hyttegjester som ikke har eget bad. Det er uansett åpent for alle, men da det er et begrenset antall toaletter på området og restriksjoner med antall personer i sanitæranlegget samtidig kan det bli noe kø.
  • Gjestekjøkkenet holder fremdeles stengt. Her jobber vi enda med løsninger for å få åpne det før sommersesongen starter. Alle hyttene våre har eget kjøkken med utstyr til enkel matlaging. For de som bor på camping finnes mattilbud rett over veien fra campingen – både gatekjøkken med god mat og dagligvarebutikk. Det finnes også en restaurant nede på stranda. Ellers er det selvsagt tillatt å grille på campingen. OPPDATERING! Gjestekjøkkenet holder åpent.
  • Diverse aktiviteter er dessverre avlyst for sommeren. I år blir det ikke ansiktsmaling, utlån av tråkkebiler, og maxi-sjakk brikkene vil ikke plasseres ut. Derimot er våre kreative aktivitører på området nesten hver dag for å holde både store og små underholdt mens de er på campingen.
  • Lekeplassen og de nye interaktive lekeapparatene holdes åpne. Her leker barna under de voksnes ansvar. Vi anbefaler vask av hender eller bruk av antibac som finnes på området både før og etter lek.
  • Leie av vårt eget sengesett er obligatorisk ved hytteleie. Dette for å redusere risikoen for smitte via kontakt med sengene. Sengetøyet man leier her sendes til vaskeri etter endt bruk pr. gjest.
  • Alle berøringspunkter på området desinfiseres jevnlig. Vi anbefaler likevel å vaske hendene både før og etter tømming av toalett, påfyll av vann o.l.
  • Det er opp til gjestene våre å respektere smittevernreglene som har blitt satt. Hold avstand til hverandre, vask hender ofte, og hold deg innendørs dersom du har luftveissymptomer.

Da er det bare å ønske dere hjertelig velkommen til campinglivet på Hamre Familiecamping.

Copyright Hamre Familiecamping 2016 | All rights reserved | Design og utvikling av Egde Consulting