Nærområdet

Dagligvarebutikk

Kiwi på Hamresanden er dessverre under oppussing gjennom sommeren 2022. Det finnes likevel flere dagligvarebutikker med bare noen minutters kjøretur fra campingen.

Bensinstasjon

Rett over veien fra campingen, ved siden av dagligvarebutikken, finner du en bensinstasjon som dekker de fleste behov for de som er ute med bil i ferien. Det er også muligheter for hjelp til mindre reparasjoner og vask av bilen her. Ta kontakt med betjeningen og de vil nok helt sikkert hjelpe til så godt de kan.

Holdeplass for buss

Rett ved siden av campingen finner du holdeplass for buss. Bussen går mot Kristiansand sentrum ca. hver halvtime. På AKT sine egne nettsider finner du rutetabeller og informasjon om hvilke busser du skal ta dersom du skal til andre steder enn sentrum, f.eks til Dyreparken. Du finner også denne informasjonen på mobilappen AKT Reise. I appen AKT Billett kan du betale for reisen direkte fra mobilen, og scanne en QR-kode på bussen.

Taxi

Ønsker du ikke å ta med deg bilen på tur så kan det enkelt ordnes. Vår nærhet til Kjevik flyplass gjør at det aldri er en taxi langt unna. Taxi kan enkelt bestilles ved å ringe tlf. 07000, via Agder Taxi sine egne nettsider, eller via deres egen mobilapp. I resepsjonen er vi også behjelpelige med å ringe en taxi for deg.

Copyright Hamre Familiecamping 2016 | All rights reserved | Design og utvikling av Egde Consulting