Kokemuligheter

Gjestekjøkken – Åpent i sommerferien

I sanitæranlegget ved siden av lekeplassen finner du gjestekjøkkenet. Her har du tilgang til to stekeovner m/kokeplater og oppvaskkummer. Det finnes også oppvaskstasjoner utendørs på begge sider av sanitæranlegget.

På kjøkkenet finnes to spisegrupper, og benkene på terrassen utenfor kan også benyttes til å spise utendørs på solskinnsdager.

Gjestekjøkkenet er åpent fra kl. 08:00-23:00 hver dag i hele skolens sommerferie.

Vi har dessverre ikke matlagingsutstyr til utlån, så her må du ta med ditt eget.

Grilling

Sommeren er grillsesong, og for de som kommer til Hamresanden på ettermiddagen er det liten tvil om hva middags favoritten er hos gjestene våre. Det kan man lukte seg fram til! Her grilles det av hjertens lyst! Det er nok dessverre ikke til å komme unna at denne formen for matlaging fører til økt brannfare. Med mange telt og campingvogner samlet, kan åpen ild fort spre seg om en ikke har tatt noen forhåndsregler. Det er derfor ikke mulighet til å benytte engangsgrill inne på campingplassens område. Vår erfaring er at disse ofte settes på tørt gress eller annet brennbart materiale, og forårsaker brann/skader på underlag. Vi anbefaler at engangsgriller kun benyttes på strandområdet, og at de etter forsvarlig slukking kastes i merket beholder nede på stranden. Vi anbefaler våre gjester å benytte bøttegriller aller andre lignende griller, som etter endt bruk tømmes i egen beholder merket GRILLKULL ved søppelcontaineren.

Bak resepsjonen har vi også griller til gratis utlån for gjestene våre. Disse er bare å hente når man vil bruke dem, og sette tilbake så fort man er ferdig slik at alle som ønsker får muligheten til å grille. Man må selv skaffe grillkull og tennvæske, og rengjøre grillen etter seg.

Vi anbefaler absolutt å ta turen ned til stranda når man skal grille. Her finner du » Vennskapsbua», en grillbu som er åpen for alle som ligger rett nedenfor campingen. Det finner også mange grillplasser langs hele turstien på Hamresanden.

Copyright Hamre Familiecamping 2016 | All rights reserved | Design og utvikling av Egde Consulting