Sikkerhet

Tildeling av plasser

I løpet av en sommer er det mange gjester som er innom oss, og det setter vi veldig stor pris på. For at du som campinggjest skal få et hyggelig opphold hos oss, prøver vi å legge til rette slik at dagene skal gå så smidig som mulig med mange gjester samlet på et egentlig ganske lite område.

 

I skolens sommerferie vil campinggjester som ankommer Hamre få anvist plass til telt, vogn og bobil på rekke og rad av en av våre ansatte. På denne måten får vi god oversikt over våre besøkende. Alle biler skal også parkeres på anviste plasser. Denne ordningen blir satt meget stor pris på av bl.a. brannvesenet, som til en hver tid kan komme inn på området med sine biler. Derfor er det meget viktig at du vet hvor stor enheten din er på forhånd ved ankomst til Hamre Familiecamping. Dette spør vi om ved innsjekk, da plassene våre har ulik lengde og vi må tildele deg riktig plass ihht. brannsikkerhet og avstand til andre enheter. Vi spør da etter totallengde inkludert drag på vogn, fortelt og evt. ekstrautstyr som sykkelstativ, barduner o.l.

 

Nattestid

Hamre Familiecamping er i skolens sommerferie betjent nesten hele døgnet rundt. Resepsjonen er åpen fra kl. 08.00 – 23.00 hver dag. Etter denne tid tar nattevakten over. Nattevakten beveger seg rundt på området, og vil være behjelpelig med små og store spørsmål. I tidsrommet kl. 23.00 – 06.00 er porten på campingen stengt, og inn-/utkjøring innenfor dette tidsrommet er forbudt. Unntak er bobiler eller biler med HC-bevis. Disse slippes gjennom av nattevakta. Dersom du skal inn/ut av campingen i denne perioden må bilen parkeres på utsiden av campingen, enten ved resepsjonen eller på stranda. Er du i tvil kan nattevakten hjelpe deg med hvor du skal stå.

Copyright Hamre Familiecamping 2016 | All rights reserved | Design og utvikling av Egde Consulting