Forhåndsreservasjon av plass

Reservasjon av plass i høysesong (23.06 – 07.08)

I perioden 23.06 – 03.07 og 31.07 – 07.08 er det kun mulig å reservere plass på campingen for opphold på minimum 4 netter.

I Juli måned er det kun mulig å reservere plass på campingen for opphold fra Søndag-Søndag.  

Bestilling gjøres via bookingknappen du finner nedenfor. Prisene er dynamiske og varierer ihht. størrelse på plassen. Prisoversikt finner du ved å søke på ønskede datoer i booking. Ved bestilling er ikke plassnummer valgfritt, og dette blir tildelt av Hamre Familiecamping på ankomstdagen. Det er likevel lov til å komme med ønsker, og vi prøver å oppfylle disse så langt det er mulig.

Det er meget viktig at du ved bestilling velger korrekt størrelse på plass ihht. enheten din, inkludert drag på vogn, fortelt og evt. ekstrautstyr som sykkelstativ, barduner o.l. Alle våre campingtomter har plass til en personbil ved siden av.  

Dersom du ønsker å bo hos oss i en kortere periode enn nevnt ovenfor har vi kun drop-in. Da anbefaler vi å komme så tidlig som mulig på dagen for best mulig plass. I løpet av ettermiddagen/kvelden vil plassene fylle seg opp, men vi gjør vårt ytterste for å finne plass til alle sammen.

Innsjekk på campingen: Fra kl. 13.00

Utsjekk på campingen: Senest kl. 11.00  

 

Reservasjon av plass i lavsesong

Vi er helårsåpne, og har alltid plass til deg som kommer utenom høysesongen. Da kan du bestille opphold hos oss for så mange netter du ønsker. På denne tiden har vi så god kapasitet at man selv bestemmer hvor man ønsker å stå på campingen ved ankomst.

P.S! I perioden 01.09 – 01.05 er dusj inkludert i døgnprisen.  

Copyright Hamre Familiecamping 2016 | All rights reserved | Design og utvikling av Egde Consulting