Lekeplassen

Sentralt inne på Hamre Familiecamping finner små og store gjester lekeplassen. I trygge omgivelser kan familiens yngre medlemmer kose seg på lekeplassen, der de kan ta en tur ombord i sjørøverskipet, kave seg gjennom hindre, eller treffe nye venner i utkikkstårnet. På mange måter kan en nok si at dette er hjertet på Hamre Familiecamping. På lekeplassen er det et yrende liv fra tidlig morgen til sent på kveld. Barna leker, klatrer og rutsjer, mens de voksne kan sitte på sidelinja og kose seg med en etterlenget kopp kaffe.. Om ikke de vil leke med da!

Ved lekeplassen finner du vår nye fotballbinge. Dette er en interaktiv ballbinge med fire mål, og fem forskjellige spill på en og samme bane. Her er moro og helse i fokus, og det er en flott måte for både taktisk og fysisk trening. Dette er en populær aktivitet hos oss, og er absolutt moro for alle aldre. Her kan hele familien delta i kamp mot hverandre, eller kanskje utfordre noen til en familieduell? Aktivitøren vår arrangerer også gøyale konkurranser for både store og små.

Åpent: 10.00 – 21.00

Ved siden av fotballbingen finner du Memo; en interaktiv lekeaktivitet med fokus på læring samtidig som man er i fysisk aktivitet. Spillene inneholder alt fra matte til historie, og mye mer. Her er det lett å finne seg en lekekamerat!

Åpent: 10.00 – 21.00

Som en del av vår nye lekeplass har også musikkbuen Sona kommet. Her baserer spillene seg på både dans, hjernetrim, konkurranser og fysisk aktivitet. Vi garanterer at barn og voksne i alle aldre vil ha det moro her. Det er bare å møte opp og vise frem sine beste dansetrinn!

Åpent: 10.00 – 21.00

Har du en indre DJ i deg? Da kommer du til å elske vår nye DJ-booth. Her kan en lage musikk med de forhåndsinstallerte lydene; eller mikse musikk fra din egen smarttelefon. Spill musikk for vennene eller familien din, hold en mini-konsert for gjestene på campingen, eller ta på deg headset og nyt din egen musikk. Fono DJ-Booth er den eneste utendørs DJ stasjonen i verden, og har blitt en møteplass for både store og små på campingen.

Åpent: 10.00 – 21.00

Copyright Hamre Familiecamping 2016 | All rights reserved | Design og utvikling av Egde Consulting