Camping

Campinglivet på Hamre Familiecamping

Neida – Telt, vogn og bobil er ikke avleggs, om det var det du trodde. Med standardene vi i dag finner i en campingvogn med f.eks. vaskemaskin, tørketrommel og varmekabler i gulvet, kan dette være ferieformen som slår de fleste feriebåter, hytter og hoteller.

Hva ville dine barn ha valgt om du ga dem valget av å overnatte i telt, hytte med køyseng, eller et hotellrom?

Mange glemmer å ta barna med på råd når de skal velge bo-form. Som vi alle vet, velger barna bo-form fra andre kriterier enn voksne. Mor og far leter etter stedet som kan gi barna, sammen med foreldrene, den beste ferien. Voksne ser da etter lekeplasser og aktiviteter for barna, men når alt kommer til alt har kanskje bo-formen mer å si enn aktivitetene?

Hva ville dine barn ha valgt om du ga dem valget av å overnatte i telt, hytte med køyseng, eller et hotellrom? Vi tror de fleste barn ville ha valgt telt. Er du ikke verdens tøffeste mamma som gladelig overnatter i ødemarken med dine små? Kanskje du kan være nest tøffest da? Det er mulig å mane fram følelsen av ødemark selv om flislagte toaletter er fire meter unna og en hyggelig nattevakt lyser på teltduken annenhver time. Overnattingen skal være en opplevelse – CAMPING ER GØY!

Tenk på det neste gang du skal velge bo-form.

28719780083_247e99771f_k

Den nærmeste campingplassen til Dyreparken

Velger du overnatting i telt eller hytte på Hamre Familiecamping, velger du kort vei til Dyreparken også. I de fleste tilfeller ønsker vi ikke å bruke unødvendig tid på transport. Spesielt ikke dersom vi skal bruke dagen på noe vi har gledet oss kjempelenge til. Nesten alle våre gjester ønsker å besøke  de kjente og kjære beboerne i Kardemommeby, skumle Sabeltann og alle de flotte dyrene i Kristiansand Dyre- og Fritidspark. Bor du hos oss kaster du ikke bort verdifull tid på å sitte i bilen på vei til parken. På fem minutter er du der om du disponerer egen bil, og gjør du ikke er det aldri en taxi langt unna. Vi kan hjelpe deg med å skaffe en!

Reservasjon av plass?

Det er kun mulig å reservere plass for telt, vogn og bobil fra over en uke i høysesongen (Søndag-Søndag). Om du ikke har tenkt til å være så mange dager kan det være lurt å komme så tidlig som mulig på ettermiddagen. I løpet av kvelden vil plassene fylle seg opp, men vi gjør vårt ytterste for å finne en plass til alle sammen.

Sikkerhet

I løpet av en sommer er det mange gjester som er innom oss, og det setter vi veldig stor pris på. For at du som campinggjest skal få et hyggelig opphold hos oss, prøver vi å legge til rette slik at dagene skal gå så smidig som mulig med mange gjester samlet på et egentlig ganske lite område.

I skolens sommerferie vil campinggjester som ankommer Hamre få anvist plass til telt eller vogn på rekke og rad. På denne måten får vi god oversikt over våre besøkende. Alle biler skal også parkeres på anviste plasser. Denne ordningen blir satt meget stor pris på av bl.a brannvesenet, som til enhver tid kan komme inn på området med sine biler.

Hamre Familiecamping er i skolens sommerferie betjent døgnet rundt. Resepsjonen er åpen fra 08.00-23.00, etter denne tid tar nattevakten over. Nattevakten beveger seg rundt på området, og vil være behjelpelig med små og større spørsmål.

 

Copyright Hamre Familiecamping 2016 | All rights reserved | Design og utvikling av Egde Consulting