Camping Sørlandet

Camping på Sørlandet er en av Norges mest populære ferieformål, og for god grunn!

Barn leker på Hamresanden strand

Camping på Sørlandet - en idyllisk ferieopplevelse

Sørlandet er et av Norges mest populære feriesteder, med en blanding av vakre strender, frodige skoger, idylliske innsjøer og en pulserende kultur. Alt dette, kombinert med en rekke campingplasser med høy kvalitet, gjør Sørlandet til den perfekte destinasjonen for din neste campingferie.

 

Sørlandet tilbyr en rekke campingplasser med varierende størrelser og fasiliteter. Fra store familiecampinger med alle fasiliteter du kan tenke deg, til mer intime og rolige alternativer for dem som søker fred og stillhet. Uansett hva du leter etter, vil du finne en campingplass som passer til dine behov og ønsker.

 

Ønsker du en campingferie med en perfekt blanding av natur, aktiviteter og avslapning, bør du absolutt vurdere Sørlandet som ditt neste reisemål. Uansett om du reiser med familie eller venner, vil du garantert ha en minneverdig ferieopplevelse på Sørlandets campingplasser. Så kom og opplev dette fantastiske området for deg selv – du vil ikke angre!

Opplev det vakre sørlandske landskapet mens du camper

Fra den spektakulære kystlinjen til de frodige innlandene, er Sørlandet et eldorado for naturelskere.

 

Her kan du oppleve den vakre naturomgivelsene ved å vandre, sykle eller fiske i regionens innsjøer og elver. Hvis du foretrekker å slappe av ved stranden, kan du nyte en av de mange fine sandstrendene i området, der du kan slappe av i solen, bade i havet eller delta i en rekke vannsporter. Og det beste av alt, er at du kan oppleve alt dette mens du camper på en av områdets mange campingplasser.

 

Å oppleve det vakre sørlandske landskapet mens du camper er en unik og minneverdig opplevelse. Camping gir deg muligheten til å komme tett på naturen, og nyte den vakre sørlandske landskapet på en helt unik måte. Du kan våkne opp til lyden av fuglesang, ta en morgenstund i naturen, eller slappe av ved en innsjø og nyte den vakre omgivelsene.

Hamre Familiecamping - en av Sørlandets mest populære campingplasser

Hamre Familiecamping er en idyllisk campingplass beliggende ved en av Norges fineste sandstrender. Campingplassen er et populært reisemål for familier og par som ønsker en avslappende og minneverdig ferie.

 

Campingplassen har et stort utvalg av overnattingsmuligheter, fra enkle teltplasser til komfortable hytter og rom. Det er mange bekvemmeligheter tilgjengelig, inkludert toaletter, dusjer, vaskemaskiner og tørketromler.

 

En stor fordel ved å campe på Hamre Familiecamping er den sentrale beliggenheten. Campingplassen ligger i nærheten av mange av Sørlandets mest populære attraksjoner, inkludert Kristiansand Dyrepark, Agder Teater og Sørlandssenteret. Dette gir deg som gjest muligheten til å utforske området og oppleve alt det Sørlandet har å tilby.

Aktiviteter og arrangementer for alle aldersgrupper

Camping på Sørlandet gir deg muligheten til å nyte en ferie full av aktiviteter og arrangementer for alle aldersgrupper. Det er noe for absolutt alle, uansett om du er en voksen som søker avslapning og opplevelser, eller en familie med små barn som leter etter spennende aktiviteter.

 

I tillegg til de mange aktivitetene og arrangementene på campingplassene, tilbyr Sørlandet en rekke muligheter for utendørs aktiviteter, fra vannsport som kajakkpadling og vannski, til terrengsykling, fotturer og fiske.

 

For de som ønsker å oppleve den lokale kulturen, er det mange muligheter for å besøke museer og kulturinstitusjoner i området. Det finnes også et stort antall kunstgallerier og utstillinger som viser kunstverk av lokale kunstnere.

 

For de som søker en mer actionfylt ferie, tilbyr Sørlandet mange muligheter for adrenalinfylte aktiviteter, som for eksempel rafting, bungee jumping og paragliding.

 

Så uansett hva du er på jakt etter, enten det er avslapning, spenning eller kulturopplevelser, vil du definitivt kunne finne noe som passer for deg mens du camper på Sørlandet.

Minneverdig campingferie for hele familien.

Sørlandet gir en unik mulighet for en minneverdig campingferie for hele familien. Med en kombinasjon av vakker natur, en rekke aktiviteter og arrangementer, samt komfortable fasiliteter, vil du garantert ha en ferieopplevelse du aldri vil glemme.

 

Men ikke bare aktivitetene er viktige for en minneverdig campingferie. Camping gir også familier muligheten til å tilbringe kvalitetstid sammen i en rolig og avslappet atmosfære, og skape minner som vil vare for alltid.

 

Så om du vil ha en ferieopplevelse som bringer familien nærmere sammen og gir muligheter for nye opplevelser, er Sørlandet definitivt det rette stedet. Så pakk campingutstyret, samle familien og kom for en minneverdig ferie!

Camping på Sørlandet – midt på vinteren

Kristiansand er Norges sommerby nummer 1, men byen har også et utstrakt og pulserende næringsliv. Veldig mange av de som må reise til Kristiansand i jobbsammenheng velger å bo hos oss. Vårt alternativ er rimeligere enn et hotell og gir samtidig en mye større grad av frihet.

 

Du kan lage din egen mat og bo i fred og ro alene i en hytte, og når du bare vil slappe av etter endt arbeidsdag har hyttene TV med et rikt utvalg av kanaler.

 

En liten ferie midt på vinteren er heller ikke å forakte. Selv om camping på Sørlandet stort sett forbindes med sommer og sol, kan vinteren også være veldig fin. Havet gjør luften frisk og det hersker en behagelig ro på campingen.

 

I Dyreparken er det dyrene som står i fokus på vinteren. Ettersom det er mye mindre folk på vinterstid kan man komme tett innpå dyrene under mating, og få noen fine naturopplevelser.

 

Hva med å ta en langhelg med familien, for å puste ut?


Hamre familiecamping er riktig sted for Camping på Sørlandet.

Vi er en av 12 medlemsbedrifter som er med i konstellasjonen Camping Sørlandet. Sammen føler vi et samfunnsansvar, og deltar i flere spennende prosjekter.

Hjerterom - Blå Kors Ferier

Vi var med på å starte opp prosjektet «Hjerterom» med Blå Kors Ferier, hvor vi sammen gir bort over 1000 gratis overnattingsdøgn til dem som sårt trenger en ferie, men ikke har muligheten til å ordne dette selv.

 

Hamre Familiecamping ligger i Kristiansand og er selve kremen av camping på Sørlandet. Dette er et sted hvor du kan ligge på den lange flotte sandstrand og sløve, mens barna leker i vannkanten. Vi har også en flott lekeplass og flust av artige aktiviteter, slik at barna alltid har det gøy hos oss, -Og det er selvfølgelig lov for de voksne å hive seg med på leken.


Dette herlige miljøet fortjener å deles med så mange som mulig, og «hjerterom» gir oss muligheten til akkurat det. På campingplassen forsvinner forskjellene mellom oss, og vi blir alle folk som bare nyter ferien. 

Planlegg din neste tur på camping på Sørlandet i dag!

Book din overnatting nå