Camping Kristiansand

Opplev sommerparadiset hos Hamre Familiecamping

 

Drømmer du om camping i Kristiansand? Da er Hamre Familiecamping stedet for deg! Kristiansand, kjent som sommerens hovedstad, byr på sol, strender og aktiviteter for både små og store. Hos Hamre Familiecamping gjør vi alt vi kan for at du skal få den beste opplevelsen.

Barnas campingplass

Hamre Familiecamping er et paradis for barna. De kan leke ved sjøen på vår lange, flotte sandstrand, eller møte nye venner på vår spennende lekeplass. Våre aktivitører arrangerer konkurranser og leker som holder barna underholdt hele dagen.

 

Avslapning for hele familien

Mens barna koser seg, kan du som voksen velge å delta i leken eller ta deg en velfortjent pause. Du har tross alt ferie, og hos oss kan du virkelig slappe av og nyte sommeren.

Alt i nærheten

Hamre Familiecamping ligger perfekt til, kun få minutter fra Dyreparken, Kjevik flyplass og Sørlandssenteret – Norges største shoppingsenter. En matbutikk ligger rett over veien, og Kristiansand sentrum er lett tilgjengelig med gode bussforbindelser. For de som ønsker å utforske naturen, har vi flotte turmuligheter rett i nærheten.

 

Fleksibel overnatting

Enten du kommer med bobil, campingvogn eller telt, eller ønsker å leie en av våre hytter, har vi overnattingsmuligheter som passer for både store og små familier. Våre hytter er godt utstyrt og ligger nær alle fasiliteter.

Opplev det selv

Vi kunne ramset opp utallige grunner til at Hamre Familiecamping er det beste valget for camping i Kristiansand. Men det beste er å oppleve det selv. Hvor ellers finner du strandliv, shopping og Dyreparken innenfor et kort steinkast?

 

 

Book ditt opphold i dag

Gjør deg klar for en fantastisk campingopplevelse i Kristiansand. Book ditt neste opphold hos Hamre Familiecamping i dag – vi har alt du trenger for en uforglemmelig ferie!

Reservasjon av plass

 

Utenom datoene nevnt ovenfor kan du bestille for hvilke dager du ønsker. Plassnummer tildeles på ankomstdagen. Det er lov til å komme med ønsker, og vi vil gjøre vårt ytterste for å oppfylle dem.

 

Priser

Prisene er dynamiske og varierer ihht. dato og størrelse på enheten. Prisoversikt finner du ved å søke på ønskede datoer i booking. Dusj og vaskeri er inkludert i prisene.

Sikkerhet

Tildeling av plass

I skolens sommerferie tildeler vi plass ihht. størrelse på enheten, og en av våre ansatte dirigerer til riktig plass for å sikre brannavstand. Derfor er det meget viktig at du ved ankomst/bestilling vet totalstørrelsen på enheten din inkl. drag på vogn og evt. ekstrautstyr som sykkelstativ, barduner o.l.

Nattestid

I skolens sommerferie har vi nattevakt som beveger seg rundt på området. I tidsrommet kl. 23.00 – 06.00 er porten til campingen stengt, og inn-utkjøring er da forbudt (unnatt bobil eller bil med HC-bevis). Skal du inn/ut av campingen må bilen parkeres ved resepsjonen eller nede på stranda. Er du i tvil kan nattevakt hjelpe deg med hvor du skal stå.

Oversiktsbilde av Hamre Familiecamping

Litt praktisk å vite

Hunden din er velkommen!

Din firbeinte venn er hjertelig velkommen til oss på både camping- og hyttetur, så lenge det ikke generer andre. Hunden må hele tiden holdes i bånd inne på camping-området, og eier er ansvarlig for å rydde opp etter den. Hamresanden byr på flotte turmuligheter for både to- og firbeinte. Husk pose!

Ha med riktig kabel!

Vi har i løpet av våren 2024 byttet ut alle strømstolpene på campingplassen. De nye stolpene har CEE IP44 kontakt. Vi anbefaler å ha med skjøteledning av denne typen, evt. overgang for å sikre at du har strømtilgang når du er gjest hos oss. Selve strømforbruket betales direkte til strømstolpen (se mer nedenfor).

Vi har ikke elbil-lading!

Ingen av campingens kontakter er godkjent for lading av elbil. I Sørlandsparken som ligger ca. 7 minutter unna finnes det mange lademuligheter. Vi anbefaler å bruke ladestasjoner-appen for god oversikt over hvor det er mulig å lade i nærheten av, og på vei til oss.

Betaling av strøm

Våre nye strømstolper benytter seg av PowerPay som betalingsapp. På den måten betaler du kun for den strømmen du faktisk bruker. 


Det er lurt å laste ned appen og opprette en bruker innen man kommer til oss, for raskere tilkobling til strømmen. Se vidoen for hvordan det gjøres.