Camping Kristiansand

Camping? Kristiansand er sommerens hovedstad, og byr på sol og aktiviteter for både små og store. Hos Hamre Familiecamping setter vi alle kluter til, for at du skal få den beste opplevelsen.

Hamre Familiecamping er barnas campingplass. Her kan du ligge ved sjøen på den lange flotte sandstranden og sløve mens barna leker i vannkanten. Eller kanskje de heller vil låne en Safari-bil og kjøre trygt rundt på campingplassen, før det er tid for ansiktsmaling og lek på den morsomme lekeplassen?

Hos Hamre Familiecamping har barna det alltid gøy. Du som voksen kan velge å delta i leken, eller ta deg en velfortjent pust i bakken. Du har jo tross alt ferie. Barna koser seg uansett alltid hos oss.

Camping Kristiansand – med alt i nærheten

Hamre Familiecamping ligger i nærheten av alt. Vi er bare noen få minutter fra både Dyreparken, Kjevik flyplass, og Norges største shoppingsenter, Sørlandssenteret. Du finner en matbutikk like utenfor campingplassen, som er åpen alle dager i uken. Vi ligger like i nærheten av Kristiansand sentrum og det er gode bussforbindelser inn til kjernen av byen. Dersom du heller vil ut å gå på tur, har vi flotte turmuligheter i området like rundt oss.

Ta med deg bobil, campingvogn eller telt om du vil det. Vil du heller bo i hytte kan du bruke en av våre. Vi har hytter til både store og små familier. Hyttene har kokemuligheter, kjøleskap med frys, kaffetrakter og vannkoker. Gratis wifi får du på hele campingplassen. Stekeovner finner du i det flotte gjestekjøkkenet midt på området.

Nevnte vi at de fleste hyttene har egne bad?

Vi kan fortsette å ramse opp grunner til at du skal legge din ferie på camping i Kristiansand til Hamre Familiecamping. Det lureste du kan gjøre er å legge turen til oss og oppleve det selv. Hvor finner du ellers strandliv, shopping og Dyreparken innenfor et kraftig steinkast?

Hamre Familiecamping er åpen hele året og vi tilbyr gode avtaler for bedrifter.

Book ditt neste opphold i dag. Vi har alt du trenger for en flott campingopplevelse i Kristiansand.

Copyright Hamre Familiecamping 2016 | All rights reserved | Design og utvikling av Egde Consulting