Camping? Kristiansand er sommerens hovedstad, og byr på sol og aktiviteter for både små og store. Hos Hamre Familiecamping setter vi alle kluter til, for at du skal få den beste opplevelsen.

Hamre Familiecamping er barnas campingplass

Her kan du ligge ved sjøen på den lange, flotte sandstranden og sløve mens barna leker i vannkanten. Eller kanskje de heller vil treffe nye venner i utkikkstårnet på den morsomme lekeplassen, før det er tid for konkurranser og lek med campingens aktivitører?

 

Hos Hamre Familiecamping har barna det alltid gøy. Du som voksen kan velge å delta i leken, eller ta deg en velfortjent pust i bakken. Du har jo tross alt ferie. Barna koser seg uansett alltid hos oss.

Med alt i nærheten

Hamre Familiecamping ligger i nærheten av alt. Vi er bare noen få minutter fra både Dyreparken, Kjevik flyplass, og Norges største shoppingsenter, Sørlandssenteret. Matbutikk finner du også rett over veien. Vi ligger like i nærheten av Kristiansand sentrum og det er gode bussforbindelser inn til kjernen av byen. Dersom du heller vil ut å gå på tur, har vi flotte turmuligheter i området like rundt oss.

Ta med deg bobil, campingvogn eller telt om du vil det. Vil du heller bo i hytte kan du bruke en av våre. Vi har hytter til både store og små familier.

Vi kan fortsette å ramse opp grunner til at du skal legge din ferie på camping i Kristiansand til Hamre Familiecamping. Det lureste du kan gjøre er å legge turen til oss og oppleve det selv. Hvor ellers finner du strandliv, shopping og Dyreparken innenfor et kraftig steinkast?


Book ditt neste opphold i dag. Vi har alt du trenger for en flott campingopplevelse i Kristiansand.

Reservasjon av plass

 

Utenom datoene nevnt ovenfor kan du bestille for hvilke dager du ønsker. Plassnummer tildeles på ankomstdagen. Det er lov til å komme med ønsker, og vi vil gjøre vårt ytterste for å oppfylle dem.

 

Priser

Prisene er dynamiske og varierer ihht. dato og størrelse på enheten. Prisoversikt finner du ved å søke på ønskede datoer i booking.

Sikkerhet

Tildeling av plass

I skolens sommerferie tildeler vi plass ihht. størrelse på enheten, og en av våre ansatte dirigerer til riktig plass for å sikre brannavstand. Derfor er det meget viktig at du ved ankomst/bestilling vet totalstørrelsen på enheten din inkl. drag på vogn og evt. ekstrautstyr som sykkelstativ, barduner o.l.

Nattestid

I skolens sommerferie har vi nattevakt som beveger seg rundt på området. I tidsrommet kl. 23.00 – 06.00 er porten til campingen stengt, og inn-utkjøring er da forbudt (unnatt bobil eller bil med HC-bevis). Skal du inn/ut av campingen må bilen parkeres ved resepsjonen eller nede på stranda. Er du i tvil kan nattevakt hjelpe deg med hvor du skal stå.

Oversiktsbilde av Hamre Familiecamping

Litt praktisk å vite

Hunden din er velkommen!

Din firbeinte venn er hjertelig velkommen til oss på både camping- og hyttetur, så lenge det ikke generer andre. Hunden må hele tiden holdes i bånd inne på camping-området, og eier er ansvarlig for å rydde opp etter den. Hamresanden byr på flotte turmuligheter for både to- og firbeinte. Husk pose!

Ha med riktig kabel!

Vi har i løpet av den siste tiden byttet ut en del strømstolper på deler av området. De nye stolpene har CEE IP44 kontakt, i motsetning til de gamle som har Schuko (standard ''norsk'' kontakt). Vi anbefaler å ha med skjøteledning av begge typer, evt. overgang for å sikre at du har strømtilgang uansett hvor du står på plassen. Overganger og kabler selges også i resepsjonen.

Vi har ikke elbil-lading!

Ingen av campingens kontakter er godkjent for lading av elbil. I Sørlandsparken som ligger ca. 7 minutter unna finnes det mange lademuligheter. Vi anbefaler å bruke ladestasjoner-appen for god oversikt over hvor det er mulig å lade i nærheten av, og på vei til oss.

Betaling av strøm

Våre nye strømstolper benytter seg av PowerPay som betalingsapp. På den måten betaler du kun for den strømmen du faktisk bruker. 


Det er lurt å laste ned appen og opprette en bruker innen man kommer til oss, for raskere tilkobling til strømmen. Se vidoen for hvordan det gjøres.