Camping Kristiansand

Sorry, this entry is only available in Norwegian Bokmål. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Camping? Kristiansand er sommerens hovedstad, og byr på sol og aktiviteter for både små og store. Hos Hamre Familiecamping setter vi alle kluter til, for at du skal få den beste opplevelsen.

Hamre Familiecamping er barnas campingplass. Her kan du ligge ved sjøen på den lange flotte sandstranden og sløve mens barna leker i vannkanten. Eller kanskje de heller vil låne en Safari-bil og kjøre trygt rundt på campingplassen, før det er tid for ansiktsmaling og lek på den morsomme lekeplassen?

Hos Hamre Familiecamping har barna det alltid gøy. Du som voksen kan velge å delta i leken, eller ta deg en velfortjent pust i bakken. Du har jo tross alt ferie. Barna koser seg uansett alltid hos oss.

Camping Kristiansand – med alt i nærheten

Hamre Familiecamping ligger i nærheten av alt. Vi er bare noen få minutter fra både Dyreparken, Kjevik flyplass, og Norges største shoppingsenter, Sørlandssenteret. Du finner en matbutikk like utenfor campingplassen, som er åpen alle dager i uken. Vi ligger like i nærheten av Kristiansand sentrum og det er gode bussforbindelser inn til kjernen av byen. Dersom du heller vil ut å gå på tur, har vi flotte turmuligheter i området like rundt oss.

Ta med deg bobil, campingvogn eller telt om du vil det. Vil du heller bo i hytte kan du bruke en av våre. Vi har hytter til både store og små familier. Hyttene har kokemuligheter, kjøleskap med frys, kaffetrakter og vannkoker. Gratis wifi får du på hele campingplassen. Stekeovner finner du i det flotte gjestekjøkkenet midt på området.

Nevnte vi at de fleste hyttene har egne bad?

Vi kan fortsette å ramse opp grunner til at du skal legge din ferie på camping i Kristiansand til Hamre Familiecamping. Det lureste du kan gjøre er å legge turen til oss og oppleve det selv. Hvor finner du ellers strandliv, shopping og Dyreparken innenfor et kraftig steinkast?

Hamre Familiecamping er åpen hele året og vi tilbyr gode avtaler for bedrifter.

Book ditt neste opphold i dag. Vi har alt du trenger for en flott campingopplevelse i Kristiansand.

Reservasjon av plass

På Hamre Familiecamping er det kun mulig å bestille opphold fra Søndag-Søndag i skolens sommerferie. Dette gjøres direkte via vår bookingside her på hjemmesiden. Vi er helårsåpne, så ellers i løpet av året kan du bestille opphold hos oss for så mange netter du selv ønsker.

Alle våre campingtomter inkluderer plass til en personbil ved siden av.

Ved bestilling er ikke plassnummer valgfritt, og dette blir tildelt av Hamre Familiecamping på ankomstdagen. Det er likevel lov til å komme med ønsker, og vi prøver å oppfylle disse så langt det er mulig.

Det er meget viktig at du ved bestilling oppgir korrekt lengde på enheten (inkludert ekstrautstyr som for eksempel drag på vogn, sykkelstativ, teltplugger o.l.). Hamre Familiecamping forholder seg til oppgitt informasjon fra gjest, og gis det feilaktig informasjon vedrørende størrelsen på enheten slik at sikkerhetsavstander ikke kan opprettholdes vil ikke enheten sjekkes inn på reservert plass, og innbetalt forskudd vil ikke refunderes.

Vennligst oppgi i kommentarfeltet ved bestilling hva totalstørrelsen på enheten er og hvilken type enhet du ankommer med. Dersom du allerede vet hvilken bil du ankommer med kan du gjerne også oppgi reg.nr på denne.

Dersom du ikke skal bo hos oss i en periode fra Søndag-Søndag har vi kun drop-in. Da anbefaler vi å komme så tidlig som mulig på ettermiddagen. I løpet av kvelden vil plassene fylle seg opp, men vi gjør vårt ytterste for å finne plass til alle sammen.

Innsjekk på campingen: Fra kl. 13.00

Utsjekk på campingen: Senest kl. 11.00

Priser utenom høysesong:

Mellom kr 245 – 395,-

Priser i høysesong (skolens sommerfeire):

Mellom kr 425 – 695,-

Copyright Hamre Familiecamping 2016 | All rights reserved | Design og utvikling av Egde Consulting