Sørlandsparken

Leider ist der Eintrag nur auf Norwegisch Bokmål und Amerikanisches Englisch verfügbar. Der Inhalt wird in der Standard-Sprache dieser Website angezeigt. Sie können einen Link anklicken, um zu einer anderen verfügbaren Sprache zu wechseln.

Sørlandsparken

Sørlandsparken med alle sine muligheter ligger kun få minutter unna Hamre Familiecamping. Parken, som bare vokser og vokser, kan tilby det meste for den som ønsker å bruke feriedagen til shopping. Her finner du alt fra biler og byggematerialer, til smykker og delikatesser i matveien. De fleste større butikkjeder er representert i Sørlandsparken.

Sørlandssenteret med over 200 butikker, salonger, restauranter og mer av alt du kan tenke deg ligger sentralt i Sørlandsparken. Det er satt opp gratisbuss fra Kristiansand sentrum ca. hver halvtime, og tar du med deg el-bilen på ferie er det også gratis ladestasjoner i hvert parkeringshus. Om det er behov for det har de også MartCart og rullestoler til gratis utlån. Ta en titt på hjemmesiden deres her for mer informasjon.

IKEA ligger også i Sørlandsparken sitt område, så her kan det være verdt å ta turen om du trenger noe til hjemmet, eller bare for å ta en tur innom og prøve maten på restauranten deres.

Avenyen, den nyeste delen av Sørlandsparken har også en rekke av store butikker.

Copyright Hamre Familiecamping 2016 | All rights reserved | Design og utvikling av Egde Consulting