Gode sykkelmuligheter

Gode sykkelmuligheter

Hamresanden er et meget godt utgangspunkt for sykkelturer, så ta gjerne sykkelen med på ferieturen.

Fra Hamresanden går det fine sykkelstier i to retninger, en mot bygda Tveit og en mot Kristiansand. Begge retningene kan anbefales. Sykkelstien i retning byen kan være litt kronglete å finne fram til i starten, så hør med oss i resepsjonen og vi vil forklare deg.

Sykler du i retning Tveit, kan du svippe innom flyplassen for å kikke på flytrafikken. Eller kanskje du heller vil nyte naturen, sauene på jordet og raste ved et ferskvann. Tar du av ved skiltet til Tveit skole, vil du finne koselige badeplasser i nydelig natur.stille og rolig.

Sykkelstien som fører i andre retning, mot Kristiansand, fører deg selvfølgelig til områder med større aktivitet. På Varoddbrua kan det være lurt å ta en pause og nyte utsikten. på den ene sida vil du kunne se inn til Hamresanden, mens på den andre sida av brua er det mulig du får øye på danskebåten.

Det er ypperlig å sykle inne i Kristiansand sentrum, og veldig enkelt da du slipper lete etter parkeringsplass. Etter en lang sykkeltur, ca 1 mil, fortjener du en stor is på byens hyggelige fiskebrygge.

Copyright Hamre Familiecamping 2016 | All rights reserved | Design og utvikling av Egde Consulting