Dyreparken

Dyreparken

Hamre Familiecamping er den aller nærmeste campingplassen til Kristiansand Dyre- og fritidspark. Det er meget kort vei opp til parken. Har du egen bil vil det ta deg i underkant av ti minutter å komme dit. Buss eller taxi kan også være et alternativ. Det er faste priser med taxi til Dyreparken. For mer informasjon om busstider eller taxipriser kan du ta kontakt med oss i resepsjonen, eller besøke nettsiden for buss her, og taxi her.

Parken er veldig stor, så en dag er slettes ikke nok dersom familien skal nå over det hele. Vi anbefaler å ta en titt inn på Dyreparken sin nettside for å få et godt bilde av alt det morsomme dere har i vente. Brosjyrer kan dere også finne i resepsjonen.

liggende-rsp7221281p7221255

Kaptein Sabeltann

Kaptein Sabeltann er kongen på havet, og den mest fryktede sjørøveren på alle de syv hav. Hver sommer arrangerer Dyreparken et fantastisk Kaptein Sabeltann-show på kveldstid etter parken er stengt. Vi anbefaler at du kjøper billettene snarest de er lagt ut for salg, ettersom showet er svært populært for både store og små. Mer informasjon kommer når billettene for sommeren 2017 legges ut.

Lykke til med planlegging! Vi vet dere vil få noen fantastiske dager i parken.

 

dsc_9779_redigert dsc_9643

Copyright Hamre Familiecamping 2016 | All rights reserved | Design og utvikling av Egde Consulting